Stiri Brasov

10.000 de operații în cei șase ani de existență ai Spitalului Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constatin din Brașov împlinește, astăzi, șase ani de la înființare, perioadă în care au fost internați în spitalul privat peste 40.000 de pacienți, au fost efectuate mai mult de 200.000 de servicii în regim ambulatoriu și peste 10.000 de intervenții chirurgicale.

Spitalul Sf. Constantin începe cel de-al șaptelea an de activitate cu două proiecte de anvergură: inaugurarea unui nou spital și introducerea chirurgiei robotice.

Anul 2017 reprezintă un punct cheie în istoria Spitalului Sf. Constantin, în a doua jumătate a anului fiind preconizată extinderea într-o nouă locație, ce se va reflecta în diversificarea gamei de servicii oferite, concomitent cu mărirea capacității spitalului. Implementarea chirurgiei robotice, un deziderat al echipei chirurgicale încă de la inaugurarea spitalului, s-a concretizat la sfârșitul lunii februarie 2017, prin achiziționarea unui sistem daVinci Si în valoare de peste 1,8 milioane de euro, iar primele intervenții sunt programate pentru sfârșitul lunii martie.

În data de 1 decembrie 2016 a avut loc în cadrul Spitalului Sf. Constantin Brașov – Centrul de Transplant Renal „Prof. Gilles Mentha”, primul transplant renal efectuat într-o unitate medicală privată din România: o echipă complexă ce a reunit peste 20 de medici români și elvețieni, chirurgi specializați în transplant, chirurgie vasculară, urologie, anesteziști, nefrologi, imunologi, infecționiști, au efectuat cu succes transplantul de la donor viu înrudit, în cazul unui cuplu tată-fiică din Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita.

Dezvoltat în Brașov, prin investiții private 100% românești, a reușit să atragă o echipă de medici specializați și dispuși să se dedice exclusiv acestui proiect de nivel internațional, unii dintre aceștia renunțând chiar la carierele în străinătate, contribuind astfel în mod semnificativ la transformarea Brașovului în centru regional de dezvoltare în domeniul serviciilor medicale private.

Spitalul privat are în prezent 248 de angajați și colaboratori și dispune de 13 secții pentru spitalizare continuă și 9 secții pentru spitalizare de zi totalizând 92 de paturi, un ambulatoriu de specialitate cu 23 de specialități și un laborator de analize medicale.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

4 Comentarii

  1. Cât costă o aşa procedura si dacă e valabil Ecard Austria..??Mulțumesc!

  2. Cit costa această procedură robotică in cazul herniei de disc vă rog frumos? Sunt in SUA și vin in vacanță la primăvară și aș vrea să rezolv această problemă.

  3. Am hernie la l4 l5 lombară și hernie cervicala l3 l5 l6 se poate? Cite zile stau internata și la ce preț se ajunge?

  4. Cat costă o intervenție la L5 S1 și dacă se rezolva problema in totalitate. Mulțumesc!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*