IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview au lansat la Barcelona un nou smartphone dedicat pasionaților de selfie-uri

33Brașovenii de la Allview au anunțat smartphone-ul X4 Soul Style în cadrul târgului Mobile World Congress 2017 desfășurat la Barcelona.

Prezentarea modelului X4 Soul Style vine la mai puțin de o lună după ce Allview a lansat un alt smartphone din aceeași serie, X4 Soul, cel care a reprezentat primul produs cu două camere foto al companiei autohtone. Cei de la Allview susțin că X4 Soul Style va fi preferat de pasionații de selfie-uri, iar în susținerea acestei afirmații pare să vină camera foto frontală de 16 MP, care oferă o rezoluție mai mare decât camera principală de 13 MP.

Altfel, noul dispozitiv Allview are un ecran de 5,5 inch full HD, un procesor Octa Core Helio P10, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri de memorie de până la 128 GB. Din dotare nu lipsește nici senzorul de amprente, care este integrat în butonul Home.

De apreciat este și faptul că X4 Soul Style are în dotare o baterie cu o capacitate de 4.010 mAh, ceea ce ar trebui, cel puțin teoretic, să-i confere o autonomie bună. În plus, telefonul oferă un sistem de încărcare rapidă.

X4 Soul Style, care vine cu Android 7.0, costă 1.399 de lei. În prezent acesta este disponibil pentru precomenzi, urmând ca primele livrări să se facă începând cu 11 aprilie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*