Opinii, Stiri Brasov

Ultima soluție – înc-o revoluție!

fara gratiereAdoptarea parșivă a unor ordonanțe care vor duce la eliberarea marilor corupți și repunerea lor în circuitul politic este cântecul de lebădă al unei pseudo-democrații care nici măcar nu a reușit să își șteargă laptele de la gură.

Stimate votant PSD, tu, cel care i-ai pus pe ăștia la putere, tu care ai dat, cu votul tău, dreptul unora să se salveze de la pușcărie și să îi scoată pe cei de teapa lor de la „răcoare” trebuie să știi următoarele lucruri:

  • ai salariul mic pentru că cei pe care i-ai votat te-au vrut prost! Din 1990 până în 1996 s-au ocupat doar de distrugerea industriei și de îmbogățirea unei anumite pături. Tu nu ai făcut parte dintre ei. Tu ai crezut doar ce ți-au zis ei!
  • trăiești de pe azi pe mâine din cauza celor pe care i-ai votat. Nu au investit în educație pentru că nu au vrut oameni care să li se opună. Iar un om deștept știe când este cazul să spună stop!
  • îți găsești greu de lucru pentru că ei nu creează locuri de muncă. Ei încearcă, și așa e în țara asta de la ieșirea din comunism, să încurajeze nemunca. Pentru că dacă trăiești din ajutorul social și stai cu mâna întinsă nu o să vrei să ieși să strigi împotriva Guvernului.
  • cei care muncesc îți plătesc pensia. Știi că și tu ai plătit impozite când lucrai, dar acei bani s-au dus întotdeauna în așa-zise proiecte de investiții, licitații care au fost câștigate de cine trebuia să câștige pentru ca banii să fie folosiți în sistem mafiot pentru finanțarea partidelor și îmbogățirea celor pe care i-ai votat să îți facă bine.
  • nu ai autostrăzi și îți petreci jumătate din concediu pe drumuri pentru că ei au vrut să stai cu ochii pe alte probleme,  nu pe modul în care își împart ei banii.
  • cei care ies acum din pușcării, cei cărora le sunt dedicate aceste acte normative, sunt putred de bogați. Iar banii aceia sunt banii tăi. Ție ți i-au furat din buzunare atunci când ai băgat votul în urnă.
  • ai vrut o țară ca afară. Te gândeai la Germania, la Anglia, dar te-ai trezit în Siria sau Bangladesh!

Ești mulțumit de ce ai votat? Ești mulțumit de faptul că părinții tăi, frații, îți mor în spitale atunci când au o problemă de sănătate? Ești mulțumit de faptul că nu ai drumuri, dai în gropi la tot pasul? Ești mulțumit că în condițiile astea, în care tu suferi, cei care te-au furat să se plimbe liberi și să atenteze din nou la buzunarul tău? Dacă nu, ia atitudine!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*