Stiri Brasov

Brașovul, pe locul cinci în topul joburilor căutate în medul online

job-onlineOferta de joburi de pe piaţa forţei de muncă totalizează la începutul anului 7.650 anunţuri care vizează recrutarea a peste 22.950 de persoane, potrivit datelor bestjobs, cele mai ofertante oraşe fiind Bucureşti (3.551), Timişoara (836), Cluj (695), Iaşi (521), Braşov (472) şi Sibiu (268).

Cele mai multe oferte din partea angajatorilor se adresează celor care activează în sectorul IT, cu 1.749 de anunţuri.

Poziţia a doua a clasamentului celor mai active sectoare de recrutare este ocupată de vânzări, cu 892 de anunţuri, pe locul al treilea aflându-se managerii de proiect cu 661 de anunţuri. Clasamentul continuă cu oferte pentru asistenţi medicali (370), manageri IT (228), economişti (220), contabili (173) şi asistenţi manageri (169).

În ceea ce priveşte oferta de locuri de muncă în străinătate, oferta este generoasă pentru agenţii de vânzări, cu peste 3.200 anunţuri de angajare active în Italia, 71 în Marea Britanie şi 10 în Franţa.

Italia oferă şi cele mai multe posturi pentru programatori, 159, Marea Britanie are 109 anunţuri active pentru developeri, Germania are 78 oferte disponibile pentru programatori, iar Franţa, 26.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Credeam ca dupa Bucuresti se situeaza Clujul, dar se pare ca Timisoara a devenit un oras destul de bine cautat de catre forta de munca si angajatori.

  2. Marile oras sunt tinta studiourilor de videochat, este altfel sa incepi o cariera la oras, acolo nu te cunoaste nimeni si sunt sanse destul de mici sa afle altcineva de ceea ce te ocupi.

  3. Bucurestiul, orasul cel mai ofertant, dar oamenii tot nu au loc de munca. Paradoxal si trist.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*