General

Unirea Shopping Center din Brașov se transformă în spital privat

unirea 8Surse din domeniul medical susțin că clădirea Unirea Shopping Center ar urma să se transforme cel târziu anul viitor în spital. Potrivit acestora, negocierile dintre proprietarii Unirea Shopping Center și suedezii de la Medicover ar fi destul de avansate, clădirea pretându-se unei astfel de utilizări.

Medicover este al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private din România,după MedLife și Regina Maria, cu afaceri de 252 de milioane de lei în 2015. Anul trecut, suedezii au deschis patru clinici în Ploieşti, Braşov, Galaţi şi Cluj-Napoca și au cumpărat o clinică medicală în Pitești.

Grupul Medicover, care include clinicile, spitalul și laboratoarele Synevo, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii medicale integrate pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienţi anual şi peste 13.000 de angajaţi.

Unirea Shopping Center Brașov a fost inaugurat în martie 2008 în urma unei investiții anunțate de 35 de milioane de euro. Magazinul are are 65 de spatii comerciale, mare parte din ele goale, cu suprafata totala de circa 15.000 de metri patrati.

6 Comentarii

  1. Inca o victima a Coresi Shopping Resort 🙂

  2. Totul cred ca a inceput cu perceperea de taxa de parcare. Asta a fost cea mai proasta decizie.

  3. Este bine sa apara concurenta in domeniul medical. Poate asa vor avea si brasovenii servicii medicale mai bune la nivelul altor orase mari din tara. Oricum Unirea Shopping Center nu prea ofera nimic, pe jumatate este gol.

  4. Vi se par mai bune serviciile medicale in sistem privat ??!! Aiurea ! Sunt aceiasi medici de la Stat, care au trecut la privat, ca suna mai bine ,dar nu si la performante medicale. In schimb preturile le tot maresc, ce reusesti sa agonisesti in cativa ani, ti se pot topi in cateva zile de “ingrijiri medicale”, “consultari de specialitate” “interventii chirurgicale de inalt profesionalism” etc.etc…….. de parca toate astea nu ar fi normal sa existe in fisa postului unui cadru medical de cand a depus juramantul lui Hipocrate.
    Numai ca acum sunt mai importanti banii , nicidecum nu este mai sanatoasa populatia, chiar daca dam bani cu nemiluita la clinici private.
    Cadrele medicale nu mai stiu sa “citeasca” un bolnav, dupa paloarea fetii, dureri punctuale, batai anomale ale inimii, palpare …………………etc , fara aparatura un medic este ZERO BARAT >

    • “fara aparatura un medic este ZERO BARAT”. Banii pe care ii platesti la privat se traduc tocmai in aparatura de ultima generatie, programari usoare online, curatenie, respect, mancare buna, comfort si asa mai departe. Sunt aceiasi medici, intr-adevar. Dar una e sa pui un diagnostic cu un electrocardiograf de acum 30 de ani, care are firele tocite si intrerupte si trebuie restartat de 3-4 ori pana porneste, alta e un aparat din zilele noastre, mult mai precis si rapid in utilizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*