General

Unirea Shopping Center din Brașov se transformă în spital privat

unirea 8Surse din domeniul medical susțin că clădirea Unirea Shopping Center ar urma să se transforme cel târziu anul viitor în spital. Potrivit acestora, negocierile dintre proprietarii Unirea Shopping Center și suedezii de la Medicover ar fi destul de avansate, clădirea pretându-se unei astfel de utilizări.

Medicover este al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private din România,după MedLife și Regina Maria, cu afaceri de 252 de milioane de lei în 2015. Anul trecut, suedezii au deschis patru clinici în Ploieşti, Braşov, Galaţi şi Cluj-Napoca și au cumpărat o clinică medicală în Pitești.

Grupul Medicover, care include clinicile, spitalul și laboratoarele Synevo, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii medicale integrate pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienţi anual şi peste 13.000 de angajaţi.

Unirea Shopping Center Brașov a fost inaugurat în martie 2008 în urma unei investiții anunțate de 35 de milioane de euro. Magazinul are are 65 de spatii comerciale, mare parte din ele goale, cu suprafata totala de circa 15.000 de metri patrati.

4 Comentarii

  1. Inca o victima a Coresi Shopping Resort 🙂

  2. Totul cred ca a inceput cu perceperea de taxa de parcare. Asta a fost cea mai proasta decizie.

  3. Este bine sa apara concurenta in domeniul medical. Poate asa vor avea si brasovenii servicii medicale mai bune la nivelul altor orase mari din tara. Oricum Unirea Shopping Center nu prea ofera nimic, pe jumatate este gol.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*