Stiri Brasov

Tinerii brașoveni care vor revoluționa mediul de afaceri într-o lume digitală

sefichoDoi antreprenori din Brașov s-au decis că e nevoie să responsabilizeze proprietarii de afaceri în relația cu cei care le calcă pragul companiei, indiferent dacă sunt clienți sau parteneri. Observând că prețurile sunt mereu în creștere dar calitatea serviciilor oferite stagnează, cei doi brașoveni s-au gândit că a sosit momentul ca administratorii firmelor să-și asume faptul că te vor servi cu maxim de eficiență și amabilitate sau clienții să îi „taxeze”.

În calitate de administratori ai unei firme de curățenie au simțit obligația de a răspunde unei nevoi acute a clienților, iar în acest scop au adus în mediul online vechea condică de sugestii și reclamații, regândită și structurată în platforma www.seficho.com.

„Scopul nostru, care de fapt ar trebui să fie și scopul utilizatorilor, este să creăm împreună o comunitate în care se discută păreri, cu bune şi rele, despre toate firmele din toate domeniile de activitate. De câte ori înainte de a apela la serviciile unei firme sau de a achiziționa un produs din magazin cerem să citim condica de sugestii și reclamații pentru a vedea experiența acelor clienți care au interacționat cu afacerea înaintea noastră? Niciodată. Și asta pentru că acum, în 2017, nimeni nu mai completează acea condică uitată într-un colț al magazinului. Ce-ar fi ca de acum să știm istoricul firmei la care apelăm?”, a explicat Lucian Mărginean.

www.seficho.com le pune la dispoziție utilizatorilor platformei un spațiu în care să lase mărturii, sugestii sau reclamații, iar firmelor un spațiu în care „să asculte” nevoile acestora. Practic, cel responsabil de dezvoltarea unei afaceri poate afla ce le place sau displace clienților doar citind așa-zisa „condică de sugestii și reclamații online”.

Totodată, utilizatorii platformei au acces la o bază de date cu firme din toate domeniile, iar atunci când vor să aleagă serviciul care răspunde cel mai bine nevoilor lor nu mai trebuie să umble din firmă în firmă sau să își sune cel puțin 3 prieteni, ci pot accesa www.seficho.com de unde vor putea alege firma potrivită în funcție de recenziile celorlalți utilizatori.

„De asemenea, ne dorim ca proprietarii de afaceri să conștientizeze faptul că trebuie să ofere un serviciu de calitate și nu doar să „alerge” după profit, iar utilizatorilor le dăm ocazia să „taxeze” firmele de neîncredere sau să laude afacerile care au răspuns cel mai bine nevoilor acestora”, au mai explicat cei doi antreprenori.

SEFICHO.COM a luat naștere în urmă cu aproximativ un an de zile la Brașov, iar până în prezent s-a extins în opt județe, urmând ca de săptămâna aceasta să găsiți pe platforma și firmele din București.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. O alta idee furata 🙁 Pacat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*