Locuri de munca, Stiri Brasov

Joburi de vară pentru studenți în Germania, în hoteluri și gastronomie

job-onlineA început perioada de înscriere a studenţilor care doresc să aplice pentru un job de vară în Germania! În perioada 5 ianuarie – 9 februarie 2017, studenții care doresc să aplice pentru un job de vacanţă de vară în anul 2017 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov.

Majoritatea locurilor de muncă sunt în hoteluri şi gastronomie în Bavaria si Baden Württemberg (Schwarzwald, Bodensee), în gastronomia de sistem (exemplu McDonalds). Constituie avantaj experienţa în hotelărie şi gastronomie. Reprezentanții AJOFM Brașov au precizat că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.

Documentele necesare ȋnregistrării dosarului sunt:

– copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

– fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsesc la sediul AJOFM Brasov)

– adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);

– adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ, precum și instrucțiunile de completare se regasesc la sediul AJOFM Brasov.

– 3 fotografii tip pașaport;

– copie permis de conducere (dacă este cazul).

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM Braşov, strada Lungă, nr.1A, telefonic la numerele: 0268.416879, 0268.411960, int.102 sau pe e-mail la adresa bv_eures@bv.anofm.ro

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*