Stiri Brasov

Cererile pentru finanțarea proiectelor culturale, unde suma disponibilă este de 2 milioane de lei, se pot depune până în 10 februarie

Dracula-Film-FestivalPrimăria Brașov a anunțat că asociațiile, fundațiile care vor să organizeze proiecte culturale anul acesta în Brașov au timp până în data de 10 februarie să depună cereri în vederea obținerii unei finanțări nerambursabile din bugetul municipalității. După această dată, vor începe procedurile de selecție a proiectelor, suma totală disponibilă pentru finanțare fiind de 2 milioane de lei.

Valoarea minimă a finanțării este de 20.000 de lei/proiect, iar valoarea maximă a finanțării este de 100.000 de lei, iar cota maximă a cofinanțării ce poate fi obținută de la bugetul local este de maxim 80% din bugetul total al proiectului, iar solicitanții au obligația de a asigura contribuția de 20%.

Acum doi ani, au beneficiat de finanțare 10 proiecte, iar anul trecut 19 și prin majorarea bugetului alocat pentru aceste finanțări, reprezentanții Primăriei speră ca și numărul de evenimente culturale să crească.

Anul acesta, programul de finanțare a proiectelor culturală are mai multe noutăți, despre care puteți citi aici.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*