Stiri Brasov

Bradul din Piața Sfatului va fi transformat în scândură. Luminițele Crăciunului vor fi demontate începând de lunea viitoare

brad-piata-sfatului2Reprezentanții Primăriei Brașov au luat decizia să mențină atmosfera de săbătoare din centrul orașului până duminica aceasta, când va fi ultima zi în care iluminatul ornamental va fi aprins. Începând de luni, angajații firmei de iluminat vor începe demontarea instalațiilor, dar și despodobirea bradului. Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, a precizat că trunchiul bradului va fi transformat în scândură, materialul rezultat urmând să fie folosit de către angajații Regiei Publice a Pădurilor Kronstadt pentru reprații la locurile de picnic din oraș.

De asemenea, odată cu încălzirea vremii vor fi strânse și căsuțele care au fost aduse în Piața Sfatului pentru Târgul de Crăciun.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*