Social, Stiri Brasov

Protocol de colaborare cu Ministerul Sănătății pentru noul spital județean al Brașovului

spitalul judetean brasovAutoritățile județene au aprobat în ședința de astăzi protocolul de colaborare cu Ministerul Sănătății, municipiul Brașov și Asociația Noul Spital în vederea colaborării pentru implementarea unor proiecte în domenul sănătății la Brașov, dar mai ales în vederea construcției unui nou spital județean.

„Pe 31 decembrie am avut o discuție la Ministerul Sănătății Vasile Voiculescu în vederea încheierii unui protocol de cooperare între minister cu municipiul și județul Brașov și Asociația Noul Spital al Brașovului. Nu rămânem doar la declarațiile făcute în campania electorală, iar municipiul și județul își propun să pună bazele unui nou spital de urgență, care este absolut necesar pentru Brașov. De asemenea, vom continua și programul de modernizare a spitalelor existente”, a asigurat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Protocolul a fost deja semnat de către parteneri în data de 3 ianuarie, acum, autoritățile brașovene urmând să reia discuțiile pe această temă și cu noul ministru al Sănătății.

Acesta a precizat faptul că a fost depusă la Guvern documentația în vederea emiterii unei Ordonanțe de Urgență a Guvernului, privind transferul de la Institutul Cartofului către Municipiul Brașov a unei suprafețe de 11 hectare, pe care urmează a se construi noul spital. Protocolul are o valabilitate de 3 ani, iar conform acestuia, Ministerul Sănătății poate transmite cu titlu gratuit studiile de prefezabilitate, de fezabilitate, dar și alte documente și studii aferente obiectivelor de investiții, ce pot fi valorificate de către autoritățile locale.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*