Social, Stiri Brasov

În ciuda temperaturilor scăzute, elevii brașoveni merg la școală începând de mâine

elevi-zapadaElevii vor merge luni, 9 ianuarie, la școală, cursurile nefiind suspendate în județul Brașov, a precizat duminică pentru AGERPRES prefectul Ciprian Băncilă.

„În urma discuției pe care am avut-o sâmbătă, la ședința comandamentului județean cu doamna inspector școlar general adjunct, prof. Mirela Blemovici, cursurile vor începe luni, 9 ianuarie, în școlile din județul Brașov. Doamna inspector mi-a spus că până sâmbătă după-amiază nu a înregistrat propuneri pentru suspendarea cursurilor de la nici o unitate de învățământ. De asemenea, am primit asigurări că școlile vor fi încălzite”, a afirmat prefectul.

Potrivit șefei Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Ariana Bucur, drumurile din județ sunt ”funcționale”, o problemă reprezentând-o însă temperaturile scăzute, nefiind exclusă necesitatea suspendării cursurilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*