Stiri Brasov, Turism

„Supliment” de 5 tunuri de zăpadă pentru pârtiile din Poiană. Acestea au costat peste 770.000 de lei

Foto: Dorin Drăgoi
Foto: Dorin Drăgoi

Pentru a putea produce zăpadă artificială din belșug, reprezentanții Primăriei Brașov au decis să mai achiziționeze încă 5 tunuri pentru pârtiile din Poiana Brașov,  Valoarea acestora fusese estimată la suma de 780.223 de lei, iar la licitația lansată a participat o singură firmă, SC Apex Electric V.D. SRL din Braşov, care a depus o ofertă în valoare de 773492 lei fără TVA.

Potrivit documentaţiei disponibile pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) tunurile vor fi mobile cu funcţionare automată, sistem automatizat rotire orizontală 360 de grade şi vor putea produce zăpadă dacă temperatura este mai mică de 2,5 grade Celsius. Din 2011, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare și extindere a domeniului schiabil, pentru a se putea produse zăpadă artificială, au fost montate 24 tunuri (10 mobile și 14 fixe) și 120 de lăncii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*