Economic, Stiri Brasov

S-Karp a deschis un magazin în Poiana Brașov

k-karpBrașovenii de la S-Karp au deschis în ultimele zile ale anului trecut un magazin în Poiana Brașov, în urma unei investiții de aproximativ 50.000 de euro. Acesta este cel de-al patrulea magazin al companiei, după cele două din Brașov (unul la fabrică și unul în centrul vechi) și cel din București, deschis în vara anului trecut în urma unei investiții de 100.000 de euro.

Radu Jitaru, proprietarul companiei producătoare de încălțăminte, spune că cel târziu în luna februarie va deschide un magazin în Cluj-Napoca, în acest moment purtându-se negocieri pentru spațiu. De asemenea, brandul brașovean intenționează să se extindă anul acesta și în Timișoara și în Târgu Mureș.

„În acest moment, profilul consumatorului S-KARP este definit de persoane cu venituri medii şi peste medie, care îşi doresc în primul rând confort şi calitate, indiferent că vorbim despre sexul masculin sau feminin“, declară Radu Jitaru, fondator S-KARP.
Brandul S-KARP este produs în Braşov, într-o fabrică a cărei activitate a început în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor. S-KARP este primul brand românesc de încălţăminte licenţiat de Vibram – lider mondial în producţia de tălpi. Produsele brandului sunt disponibile în magazinele proprii din Bucureşti şi Braşov, în magazinele partenere din ţară şi câteva magazine din străinătate, precum şi online.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*