Stiri Brasov, Turism

Peste 400.000 de urcări pe pârtie, de la deschiderea sezonului de schi. Cea mai bună zi a fost 29 decembrie

schi-partii-poiana-brasov-ratrac-telegondola13Vremea a fost prielnică pentru practicarea sporturilor de iarnă în acest sezon rece, astfel că și numărul celor care au venit pe pârtiile din Poiană a fost unul considerabil. Astfel, dacă în iarna 2015 – 2016, în stațiunea brașoveană s-a dat startul la schi abia pe 22 decembrie, acum, sezonul a fost deschis de pe 8 decembrie, iar cifrele înregistrate de turnicheții instalațiilor de transport pe cablu demonstrează că pârtiile din Poiană au fost la mare căutare.

Dacă în decembrie 2015 au fost numai 102.239 de treceri prin turnicheții instalațiilor de transport pe cablu, din cauza faptului că vremea a fost caldă și nu a permis nici înzăpezirea artificială a pârtiilor decât în partea superioară a Masivului Postăvarul, în decembrie 2016, numărul urcărilor cu instalațiile de transport pe cablu a fost de 400.245. Cea mai bună zi din acest sezon a fost pe 29 decembrie, când au fost înregistrate 33.034 de urcări cu instalațiile de transport pe cablu. De asemenea, pe 1 ianuarie 2017 au fost înregistrate 22.330, față de numai 15.055 în prima zi a lui 2016.

În prezent, toate pârtiile sunt funcționale, de la finele anului trecut fiind deschise și părțile inferioare ale pârtiilor Lupului și Subteleferic, care au fost înzăpezite artificial.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*