Locuri de munca, Stiri Brasov

Grecii de la E-Value international vor să angajeze încă 150 de brașoveni

coresi business 4Compania E-Value International, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de intermediere telefonică din sud-estul Europei, membră a OTE Group și Deutsche Telekom, își mărește echipa în centrul de la Brașov cu 150 de persoane, urmând să ajungă la 400 de angajați. Practic, Brașovul va deveni cel mai puternic centru al companiei, în cele de la București și Ploiești fiind 350 și, respectv, 80 de angajați.

Grecii au închiriat, în 2015, un spațiu de 1.400 de metri pătrați în Coresi Business Park. Compania oferă un portofoliu de servicii complete de tip Contact Center, 24/7, de la servicii de relații cu clienții și de asistență tehnică, până la soluții de retenție a clienților și de vânzări. În centrul operațional din Brașov își desfășoară activitatea 300 de angajați.
„Un argument puternic în alegerea Coresi Business Park ca destinație pentru birourile noastre l-a constituit planul nostru strategic de extindere a operațiunilor pe termen mediu și lung, ce ne permite să răspundem prompt și competitiv cerințelor pentru proiectele regionale și internaționale, ce implică mărirea numărului de operatori și extinderea spațiului de lucru. În plus, valorile companiei noastre și orientarea către angajați ne ghidează să deschidem centre operaționale în spații prietenoase. Cei 20.000 de mp de spații verzi amenajate, spațiile de parcare generoase și conexiunile bune cu mijloacele de transport în comun existente în Coresi Business Park sunt câteva dintre beneficiile cheie pe care le oferim angajaților noștri din Brașov”, a declarat Akis Gerontopoulos, reprezentant E-Value International, în momentul deschiderii centrului de la Brașov.
Clădirea T42, în care au închiriat spațiul grecii, are o suprafață construită de 8.000 mp și face parte din prima fază a proiectului Coresi Business Park ce a vizat restaurarea și transformarea unor foste clădiri industriale în 25.000 metri pătrați de spații de birouri neconvenționale, cu elemente arhitecturale industriale. Clădirile T42 și T39 beneficiază de dotări tehnice de ultimă generație și sunt în proces de obținere a calificativului BREEAM „Foarte bine”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*