Stiri Brasov, Turism

Aproape 60 de agenții de turism din Brașov au rămas fără licență. Vezi care sunt acestea

agentie-turismDupă ce în în vara acestui an două mari agenţii de turism au intrat în insolvenţă, Autoritatea Naţională pentru Turism a trecut la controale şi 1.081 de agenţii au rămas fără licenţă, după cum arată cele mai recente date ale autorităţii.

Autoritatea Naţională pentru Turism a actualizat lista cu agenţiile de turism a căror licenţă a fost retrasă anul acesta. Este vorba de 1.081 de agenţii de turism din toată ţara care sunt pe lista publicată de autoritate la 21 decembrie 2016. Dintre acestea, 57 sunt din județul Brașov.

Agențiile de turism fără licență din județul Brașov sunt conform ANT:

Rovial, Odeon, Mareea Comtur, Kaiser (operator economic Veb-Traveling SRL), XXL Tours (operator economic Romskandimpex SRL), Helen Travel International din Predeal, SIMPLY TOUR & TRAVEL, Student Travel, Sagetario, Netmedia România, Adventure Studio, Etnik Art, Viatur, HELENE &HORTENSIA TRAVEL, ATHLETIC TRAVEL, KORKIRA TRAVEL, AUTHENTIC TRAVEL, CLUB REISEN, BRASOVIA TRAVEL, AG Tour, BARBACIGO REISEN, D & D HOLIDAY, SEVEN STARS HOLIDAYS, RINA TOURS & TRAVEL din Poiana Brașov, HIGH-HUI TRAVEL, EXTREME TRAVEL, PALOMA HOUSE TOURISM, AVANTGARDE TOURISM, TOURING TRANSYLVANIA din Bunești, MIRACLE RESORT TRAVEL, DRACOOLA BAV TRAVEL, JUVENTUS TOUR, ZONE TRIP, INFO BOOKING din Predeal, PARADISE TOUR, ALSERO TRAVEL, DYNAMIC TRAVEL, ZOOM BOOKING, 121 PLUS, ISPA TRAVEL din Făgăraș, CASIOPEEA TRAVEL, CRUISE EXPERT, RUSSKA TOUR, HELLO TUR, ALLEGRIA TOUR & TRAVEL, SEJURPERFECT.RO, SINEL TURISM, SAURER TOUR, LINKA TRAVEL, BEST EASTERN TRAVEL din Poiana Brașov, ESCU TRAVEL din Sânpetru, NADAC TRAVEL, LONDON TRAVEL, ACTION TRANSYLVANIA TOUR din Zărnești, BE TRAVEL, NATURE WAY și MARAL HOLIDAY TRAVEL din Râșnov.

În vara acestui an, agenţiile de turism Mareea şi Genius Travel au intrat în insolvenţă. Zeci de turişti au plătit pentru vacanţe de care nu s-au mai putut bucura.

ANT mai publicat şi lista agenţiilor de turism a căror licenţă sau anexă a licenţei a fost radiată la cererea operatorului economic. Şi este vorba de 163 de agenţii de turism. Tot pe 21 decembrie, ANT a mai actualizat şi lista agenţiilor de turism care sunt licenţiate. Pe listă figurează 2.602 agenţii.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*