Social, Stiri Brasov

Scandalul de la Teatrul Sică Alexandrescu e în toi! Ultimii doi concediați – Ada Galeș și Claudiu Goga

ada gales si claudiu mihail in Copilul problemaPe lânga actorii Maria Gârbovan, Marius Cordoș si contabila șefă Mariana Hudișteanu, actrița Ada Galeș și regizorul Claudiu Goga au fost dați afară astăzi de către directoarea interimară, Viorica Geantă Chelbea. Ada Galeș este actrița care anul acesta a câștigat Premiul UNITER pentru debut, iar Claudiu Goga este cel care a condus ani de zile teatrul și care a demarat protestele față de abuzurile Primăriei.

Primele epurări din rândurile protestatarilor au avut loc pe 28 noiembrie. Primii actori care au fost concediați de noua conducere sunt Marius Cordoș și Maria Gârbovan. Acestora li s-au analizat faptele în cadrul unei ședințe a Comisiei de disciplină din care fac parte doi actori, un sunetist, o casieră și un controlor de bilete. mai mult, cei doi din urmă, spun protestatarii, nici nu pot face parte dintr-o comisie de disciplină deoarece fuseseră sancționați disciplinar. Odată cu cei doi actori, a fost concediată și Mariana Hudișteanu, contabila teatrului și, în ultimul an, director interimar al instituției de cultură.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Carstea Marin Becheru

    Ca sa fim putin mai exacti: cei concediati auvrefuzat sa se prezinte la munca din 29 septembrie 2016. Concedierea lor nu este un act de represaliu pt.protestele lor, ci aplicarea Codului Muncii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*