Social, Stiri Brasov

Muzeograful Radu Popică, accidentat aproape mortal pe o „zebră”, a primit un sprijin financiar de 10.000 de lei de la CJ Brașov

radu-popicaConsiliul Județean Brașov a decis să acorde din fondul de rezervă o serie de sume pentru ajutorarea persoanelor aflate în situații de dificultate. Unul dintre beneficiarii acestor ajutoare este și Radu Popică, șeful de secție al Muzeului de Artă din Brașov, care a fost accidentat grav pe o trecere din Brașov, luna trecută. Acesta a fost la un pas de moarte și  a primit 10.000 de lei din partea CJ Brașov pentru susținerea tratamentului corespunzător recuperării medicale, după ce a fost supus unei serii de intervenții chirurgicale pe creier și la picior și va avea nevoie de recuperare de specialitate de lungă durată, în prezent fiind internat la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.
10.000 de lei din fondul de rezervă al CJ Brașov au fost alocați și brașovencei Anca Cogălniceanu pentru continuarea tratamentelor medicale ale fiicei sale, care anul acesta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale la clinici din București, iar acum se află în tratament la  Spitalul Clinic de Copii din Brașov. Copilul este încadrat în gradul grav de handicap cu asistent personal. Un ajutor financiar în același cuantum a primit și Szoke Judith, al cărei soț prezintă o serie de afecțiuni grave de sănătate care au necesitat mai multe intervenții chirurgicale și tratament care au condus la pierderea capacității de muncă și deplasare, fiind necesară asistența permanentă, acesta fiind acum internat la Secția de Oncologie medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*