Social, Stiri Brasov

18,5 milioane de lei de la Centrul de Afaceri s-au dus în conturile societății Tetkron

tetkronLa ultima rectificare a bugetului municipiului Brașov pe acest an, consilierii locali au decis să aloce 18,5 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al SC Tetkron SRL, societate aflată în subordinea CL Brașov, care s-a ocupat până în primăvară de furnizarea și distribuția de energie termică, iar de acum se ocupă doar de întreținerea infrastructurii de termoficare din oraș. Suma necesară pentru această majorare de capital a fost luată de la proiectul Centrului de Afaceri și Transfer Tehnologic din Bartolomeu, a cărui construcție a fost finanțată în proporție de 50% din bani europeni până la data de 31 decembrie 2015, dar la care anul acesta nu s-au mai efectuat lucrări, după ce în luna februarie a fost reziliat contractul încheiat cu constructorul inițial, iar licitația pentru selectarea unui nou constructor nu a fost încă finalizată.

Majorarea capitalului social al SC Tetkron a fost aprobată încă din luna noiembrie, printr-o hotărâre de Consiliu Local, iar în momentul respectiv viceprimarul Brașovului Costel Mihai a afirmat că prin această decizie se dorește revitalizarea activității acestei firme.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*