Opinii, Stiri Brasov

De ce nu se va deștepta niciodată România?

eu-mica-editorialAm urmărit, pe sărite, dezbaterea de azi cu câțiva candidați din tânăra și vechea gardă a politicii brașovene. De ce pe sărite? Pentru că era o dezbatere cu niște figuri oarecum triste – Mihai Sturzu sau noul lider PSD, Dunca, o păpușă în mâinile unui Dragnea dezlănțuit în lipsa sa de logică. la un moment dat, tânărul lider PSD, cu carisma unei bucăți de brânză de burduf uitată în pod preț de 50 de ani, a sărit oarecum lovit în moalele capului de doleanțele unor colegi de dezbatere: „Dom’le, dacă vom tot sta sa căutăm vinovați pentru ce nu s-a facut n-o sa mai facem nimic. Hai sa vedem ce vom face de aici înainte”.

Lumea nu vrea lideri politici cu o coloană vertebrală de plastilină – asta uită acest figurant trist ajuns în fruntea unui partid care inventează oameni de afaceri care să susțină vederile social-democrate. Din păcate, partidele vechi continuă să păstreze undeva în eșalonul păpușarilor oameni cu vederi extreme, de neînțeles pentru o democrație pe care o cântă acești așa-ziși noi politicieni. Dunca nu se remarcă cu nimic, decât prin faptul că a fost ani de zile o trompetă a ministrului Niță în rândul tinerilor social-democrați.

Ba da, domnule Dunca, e cazul ca cei care ți-au distrus țara să dea explicații. Nu ai ajuns în fața lumii pentru că erai cel mai bun, ci pentru că cei care au furat, au luat mită și au umilit românii au fost nevoiți să dea un pas în spate. Și da, vrem, noi, alegătorii, ca cineva să plătească pentru toate aceste jafuri. Iar dacă tu vrei să oprești oamenii să afle acest adevăr, nu îmi demonstrezi decât că te faci părtaș cu cei care, chipurile, le luați locul!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Excelentă analiză! Felicitări!

  2. Ovidiu salut articolul tau .

    Duminica trebuie sa mergem la vot . Altfel nu avem voie sa deschidem gura .

  3. Interesanta abordarea

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*