Social, Stiri Brasov

Bartolomeu Nord, singura zonă unde căldura și apa caldă se mai lasă așteptate

calorifer tetkronViceprimarul Mihai Costel a anunțat că în această dimineață la ora 8.00, furnizorul de gaze Engie a deschis robinetul și astfel s-a început producția de energie termică în vederea furnizării de apă caldă și căldură în cele 7.600 de apartamente care au mai rămas racordate la sistemul centralizat. „După ce s-a reluat furnizarea cu gaz s-au pornit motoarele termice de la CET Nord de unde beneficiază 5.142 de apartamente din zona Astra Sud, Tractorul, Gară , Centrul Civic și Griviței. Tot dimineață a fost pornit și motorul termic care alimentează zona Noua. La ora 11.00, pe conductele de tur, apa avea 41 de grade și trebuie să ajungă la 60 de grade. Cu siguranță în această seară se ajunge la temperatura optimă. Urmează să ponească și zona Metrom – Astra (Cocorului, Pârâului și Sitarului) și centrala termică de pe B-dul 15 Noiembrie nr. 62 și centrala de pe Calea București 53”, a explicat viceprimarul.

Singurele probleme sunt în cartierul Bartolomeu Nord, unde apa caldă și căldura se mai lasă așteptate. „În această zonă au fost o serie de avarii pe rețele, dar mai trebuie să obținem și autorizațiile ISCIR pentru cazane. Sper ca până la 1 decembrie să rezolvăm toate problemele”, a punctat viceprimarul.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Ati uitat de craiter.apa călie la preț de apă fierbinte.abia aștept primăvara sa mă debransez.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*