IT, Stiri Brasov

Allview lansează Allwatch, ceasul care îți monitorizează inima

allwatchBrașovenii de la Visual Fan, care produc și comercializează electronice sub brandul Allview, lansează primul ceas inteligent din portofoliu. Allwatch este un accesoriu destinat persoanelor active, preocupate de un stil de viață cât mai sănătos. Ritmul alert în care trăim ne lasă de multe ori impresia timpul a devenit principalul nostru inamic. Credem că tehnologia ne ajută să folosim timpul în favoarea noastră, iar pentru a face asta e nevoie în primul rând să ne preocupăm mai mult de sănătate. Fiind un accesoriu pe care îl poți utiliza zi și noapte, Allwatch asigură în timp real o imagine precisă asupra aspectelor care ne îmbunătățesc viața: sportul și odihna”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Realizat din oțel inoxidabil, Allwatch adoptă un design sport. Display-ul măsoară 1.28 inch și are puțin peste 8 mm grosime. Ceasul inteligent Allwatch dispune de un chip Dual-Core optimizat pentru autonomie sporita. Display-ul Memory LCD se distige printr-un consum de energie mai mic de până la 970 de ori, în comparație cu un LCD standard. Bateria asigură până la 7 zile de utilizare și aproximativ 10 zile în stand-by. Încărcarea integrală a acumulatorului se realizează în aproximativ 90 de minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.

Allwatch este prevăzut cu senzori care permit monitorizarea permanentă, în timp real, a bătăilor inimii, cu un nivel ridicat de acuratețe. În funcție de ritmul cardiac înregistrat, utilizatorii Allwatch vor putea să-și dozeze efortul în activități fizice pentru a obține efectele dorite: menținerea sau îmbunătățirea stării generale de sănătate, creșterea rezistenței fizice și arderea grăsimilor, îmbunătățirea și dezvoltarea performanțelor sportive. Allwatch înregistrează rezultatele pentru 24 de sporturi diferite iar manual pot fi adăugate și alte activități fizice.

În plus, ceasul își atenționează purtătorul atunci când acesta a stat prea mult pe scaun și are nevoie de puțină mișcare. Purtat în timpul nopții, Allwatch monitorizează somnul și sintetizează informațiile în aplicația smartphone-ului pentru ca utilizatorul să știe exact câte ore a dormit profund sau ușor, ori cât timp a petrecut treaz.

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din Romania. În 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia și Lituania.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*