IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview a lansat primele telefoane rezistente la șocuri și factori termici

allview-e3-jump-m9-jump-1170x589Brandul brașovean Allview prezintă primele sale terminale rugged, inaugurând cu această ocazie o nouă serie, care se alătură deja numeroaselor dispozitive Allview prezente pe piața românească. Sub denumirea rugged, un termen care a fost importat și la noi în ultimii ani, se regăsesc acele dispozitive care sunt mult mai rezistente la șocuri și factori termici decât cele obișnuite. De regulă, acestea sunt orientate către domenii precum construcțiile și sporturile extreme.

Allview inaugurează cu această ocazie seria Jump, din care fac parte cele două dispozitive: E3 Jump și M9 Jump.

Ambele folosesc o construcție robustă, având carcase realizate din policarbonat cu inserții de cauciuc și amândouă au certificarea IP67 care, deși nu reprezintă cel mai înalt nivel de protecție, înseamnă că sunt rezitente la praf și rezistă în apă la 1 m adâncime timp de cel mult 30 de minute.

E3 Jump este un smartphone de 4,5 inch care vine cu Android 6.0 preinstalat, un procesor cu patru nuclee nespecificat, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru card de memorie și o cameră foto de 5 MP.

De partea cealaltă, M9 Jump este un așa-numit featurephone, un telefon simplu, cu tastatură fizică și butoane soft care ne amintesc de vremea în care Nokia făcea legea.

Noile telefoane Allview vor intra pe piață în prima parte a lunii noiembrie și vor costa 999 de lei – E3 Jump, respectiv 329 de lei – M9 Jump.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*