Imobiliare, Stiri Brasov

Transilvania Residence a vândut o treime din apartamente înainte de demararea construcției proiectului

transilvania residence 1Grupul de firme care dezvoltă ansamblurile rezidențiale Sânpetru Residence și Mihai Viteazu Residence din Brașov a anunțat demararea construcției proiectului rezidențial Transilvania Residence, acesta urmând să fie amplasat în centrul Brașovului, pe strada Sitei.

Proiectul va avea o valoare de aproximativ șase milioane de euro și va fi livrat în decembrie 2017.
Transilvania Residence va fi format din două clădiri cu dispunere pe S+P+4 etaje. Acestea vor cuprinde un număr total de 46 de apartamente, cu 1, 2, 3 și 4 camere, ce se vor adresa atât end-userilor, cât și persoanelor care vor să facă achiziții în scop investițional.
Dezvoltatorul mizează atât pe faptul că proiectul se va bucura de priveliște către Masivul Tâmpa și către Cetatea Brașovului, cât și pe amplasarea strategică, pe versantul de sud al DealuluI Morii, chiar lângă Colina Universității Transilvania, apartamentele putând fi, astfel, ușor de închiriat, în cazul in care vor fi achiziționate ca și investiție.
Proiectul se diferențiază de restul ansamblurilor rezidențiale prin faptul că majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât și dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafete vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporție majoră în raport cu cel artificial.
„Acest proiect se dorește a fi unul bine targetat, locatarii acestui proiect urmând a fi persoane cu venituri upper-middle class, care pun accent pe priveliște, poziționare în raport cu centrul orașului și, mai ales, pe nivelul de confort pe care-l oferă acest gen de locuință”, a declarat dezvoltatorul ansamblului Transilvania Residence Brașov.

Deși abia acum începe construcția proiectului, 35% dintre apartamente au fost deja vândute, mai spun aceștia.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Un ansamblu interesant complexul Transilvania Residence Brasov. Avem in lucru un proiect de design interior pentru un apartamente cu 4 camere in acest complex. Pentru cei interesati ne pot urmari pe website-ul nostu Nobili Interior Design.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*