Stiri Brasov

Sondaj: Scripcaru va câștiga Primăria Brașov cu cel puțin 57%. Sturzu, locul doi…

alegeri votPotrivit unui sondaj realizat de sociologul Romulus Oprică, George Scripcaru va câștiga alegerile de duminică cu un procent situat între 57,01% și 63,02%. Scripcaru va fi urmat de Mihai Sturzu, potrivit sondajului, creditat cu 10,36% – 14,57%, Cristian Macedonschi – între 4,82% și 7,45%, Răzvan Popa – între 4,58% și 7,03%, Mihai Costel – între 1,45% și 2,82%, în timp ce Cătălin Leonte ar urma să obțină între 1,45% și 2,82%.Alegeri-locale-2016.-Brașov.

„Din punctul meu de vedere, marele câștigător al acestei campanii este Mihai Sturzu, care încă este pe trend crescător. Nu-i dădeam nicio șansă la începutul campaniei, dar… mi-a dovedit că este capabil de o campanie foarte bună. Marele perdant al acestei campanii este, din punctul meu de vedere, Cătălin Leonte. O mișcare greșită în mijlocul campaniei pare să-l fi costat enorm. Sunt convins că un Cătălin Leonte fără greșeală ar fi obținut măcar un scor de 7% și ar fi fost un motor și motivator și pentru ceilalți candidați”, arată Oprică pe blogul său.

În ceea ce privește alegerile pentru Consiliul Local, PNL pare a fi favorit, cu un scor mizat situat între  39% și 44% (cel mai probabil 42%)m urmat de PSD, cu un scor între 30 și 35% (cel mai probabil 33%), Mișcarea Populară – 5,5% – 9% (cel mai probabil 7,5%), un scor identic fiind mizat și pentru Forumul Democrat al Germanilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*