Stiri Brasov

Schaeffler angajează anul acesta peste 200 de persoane la fabrica din Cristian

*Singura locație din Europa unde producătorul german va face rulmenți mari ar urma să fie la Brașov

schaeffler romaniaCompania Schaeffler România a încheiat anul trecut cu peste 3.900 de angajați și cu o cifră de afaceri în stagnare la circa 1,7 miliarde de lei (peste 390 de milioane de euro). Pentru anul acesta, compania și-a propus o creștere a business-ului cu 14% și o creștere a numărului de angajați cu circa 200 – 250 de persoane.
„Pentru anul acesta ne așteptăm la investiții de circa 25 de milioane de euro. Este posibil ca valoarea acestora să crească în cazul se decide relocarea liniei de producție rulmenți mari din Germania în România”, a explicat Alexandru Blemovici, managerul Schaeffler România. Practic, odată cu această relocare, la Cristian va fi singura locație din Europa unde se vor produce rulmenți mari, utilizați în industria eoliană, minieră, extractivă, precum și în producția de nave.
Schaeffler România produce în fabrica din Cristian componente de tehnică lineară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Activitatea companiei este direcţionată pe două sectoare principale, industrie (circa 80% din producţie) şi automotive (aproximativ 20% din producţie). În sectorul industrial, printre clienţii grupului Schaeffler se numără Siemens, Arcelor Mittal, ThyssenKrupp, Tenaris-Exiros, SMS, Trumpf, Mazak, Lafarge, Heidelberg, Holcim, Michelin sau Continental. În sectorul auto, Schaeffler furnizează com­ponente pentru motor, transmisie şi sistemul de rulare pentru BMW, Audi, Mercedes, VW, Opel, Nissan, Ford, Renault, dar şi pentru alţi producători auto.
Înregistrată iniţial sub numele de INA Schaeffler Braşov ca filială a grupului Schaeffler, compania a fost redenumită în anul 2006, primind numele de Schaeffler România.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

21 Comentarii

 1. degeaba ai studii si experienta, angajari pe pile si linguseala ca si pana acuma, ramane totul la fel, ok ?!

 2. pisicaciprian

  Buna seara asi gasi sa fac parte din echipa dumneavoastra de muncitori necalificat .sunt o persoana serioasa,cu spirit de echipa si dornic sa invat lucruri noi

 3. Radu Mihai Florin

  Buna seara ! Numele meu este Radu Mhai si sunt interesat sa lucrez in cadrul companiei Ina din Cristian, Bv.
  Pot lucra in orice conditii, schimb de noapte. Sunt bun executant, comunicativ si sociabil. Am calificare le laminator, autorizatie MPR.

 4. secueanu florin ionel

  Buna ziua as dori un loc de munca in firma dumneavoastra ca necalificat pentru inceput daca se poate multumeswc frumos pentru intelegere o zi buna .PS astept raspuns de la dumneavoasta

 5. Bună seara,as fi interesata de un loc de munca în cadrul companiei dumneavoastră,în prezent eu lucrez în departamentul Calitate,intr-o fabrica.multumsc

 6. Buna ziua.
  Experienta profesionala : tratamente – termice, forjare, laminator axial- radial.

 7. Buna ziua cum asi putea sa fac parte din echipa ucrator necalificat

 8. Se mai fac angajari la inna, am lucrat un an de zile cu contract determinat, perioada cand a venit criza, operator cnc strunjire tare, multumesc.

 9. DIMA DIANA MARINA

  Cum as putea face un cv online?

 10. rosu constantin-sorin

  sunt de meserie forjor-tratamentist calificat si am lucrat pe matrite si la debavurare.si as dori sa vin in echipa dumneavoastra.

 11. sulugiu alin ctin

  As dori sa ma angajez si eu la aceasta fabrica alaturi de echipa dv .Am lucrat la Autoliv ,delphi,bordnetze,leoni. Sint din oltenia si as dori sa stiu daca oferiti si cazare.

 12. Buna ,seara asi fi interesat de un loc de munca in companiea dumneavoastra,in prezent lucrez in,fabrica ca stivuitorist.Multumesc.

 13. Sunt din Barlad,de 25 ani angajat la URB,rectificator exterior ,si doresc o alta provocare .Am 46 ani

 14. As dori sa ma angajez si eu la aceasta fabrica alaturi de echipa dv .Am lucrat la bmw,leoni. Sint din sinaia si as dori sa stiu daca oferiti si cazare.

 15. arustei marius iulian

  buna ziua , sunt o persoana serioasa , am 44 ani, diploma de lacatus montator si diploma de operator cnc , fara experienta , as dori sa fac parte din echipa dv. multumesc

 16. buna ziua , sunt o persoana serioasa , am 47 ani

 17. Buna ziua cum as putea sa iau legatura cu firma Inna Shiffer din Brasov pt angajari,va multumesc.

 18. Buna ziua. As fi si eu interesat de un loc de munca in cadrul companiei ca si operator montaj.
  Multumesc anticipat

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*