Stiri Brasov

Un brașovean de 23 de ani a deschis un restaurant Subway în Coresi

tiberiu vincze subwayTiberiu Vincze, un brașovean de 23 de ani, a deschis un restaurant Subway în Coresi în urma unei investiții inițiale de 150.000 de euro. Lanţul american Subway a ajuns, astfel, la o reţea de 24 de restaurante. Braşovul este al 3-lea oraş adăugat pe harta lanțului american în 2015. Restaurantul Subway are o echipă formată din 15 angajaţi.

„La Brașov vrem să ajungem la 4 – 5 restaurante, dar într-un ritm moderat de creștere, de o deschidere pe an”, au spus reprezentanții lanțului. Unul din aceste restaurante ar urma să fie deschis în incinta unei benzinării Petrom, cu care lanțul american a încheiat anul trecut un parteneriat în acest sens. De altfel, până acum au fost deschise două restaurante în urma parteneriatului, la Sibiu și la Alba Iulia.
„Estimăm că 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea şi consolidarea reţelei Subway în România”, a declarat Fabiola Rios, marketing manager al Subway pentru CEE şi Zona Mediteraneană.
Subway este prezent pe piaţa din România din 2012, când a fost deschis primul restaurant în Bucureşti, şi are în prezent 24 de unităţi în Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, Oradea şi Braşov.
Subway este cel mai mare lanț de restaurante fast-food din lume, având deschise peste 43.700 de locații în 110 țări.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: După ce a ajuns la vânzări de 350.000 de euro în Coresi, un antreprenor brașovean investește 150.000 de euro în deschiderea unui restaurant Subway pe Republicii - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*