Locuri de munca, Stiri Brasov

RCS&RDS face angajări la Braşov

rdsRCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din România, angajează pe postul de operator call center în limba română, la Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea.

Braşovenii care vor să se angajeze pe acest post trebuie să aibă abilităţi bune de comunicare şi prezentare, o bună atenţie distributivă, să aibă iniţiativă, răbdare în comunicare şi explicarea informaţiilor solicitate de clienţi, cunoştinţe foarte bune de utilizare a PC-ului şi să fie rezistenţi la situaţii dificile.
13 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile disponibile acum la RCS & RDS.
RCS& RDS ocupă poziţia a patra în topul celor mai mari angajatori privaţi din România, în 2013. RCS&RDS a angajat 529 de oameni şi a ajuns la 9.374 de salariaţi în 2013.
Compania a încheiat anul 2013 cu afaceri nete de 2,1 miliarde de lei, sensibil mai mari decât în 2012, an încheiat cu afaceri de 2,04 miliarde de lei, şi a intrat pe pierdere care depăşeşte 13,78 milioane de lei, după ce cu un an în urmă raportase profit net de peste 88 de milioane de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*