Economic, Stiri Brasov

Elmas Braşov a montat primele ascensoare Mitsubishi din România

elmasCompania braşoveană Elmas a montat primele ascensoare Mitsubishi din România în interiorul AFI Business Park Tower 1. Firma a montat şase ascensoare electrice Mitsubishi. Patru din acestea sunt montate în sistem cuadruplex, având o capacitate de 21 de persoane/ascensor, viteza de deplasare fiind de 1,75 metri pe secundă. Trei din aceste ascensoare asigură traficul pentru 11 staţii (opriri), iar al patrulea pentru 13 staţii. Din aceste ascensoare, în caz de incendiu, unul iese din sistemul cuadruplex şi rămâne la dispoziţia pompierilor.

Celelalte două ascensoare montate la AFI Business Park Tower 1 sunt în sistem duplex, având o capacitate de opt persoane/ascensor şi o viteză de deplasare de un metru pe secundă. Acestea au rolul de a prelua traficul de persoane între parterul clădirii şi cele două subsoluri prevăzute cu parcări subterane.
Compania Mitsubishi Electric va livra şi monta cele mai rapide ascensoare din lume în clădirea Shanghai Tower din China. Ascensoarele vor avea o viteză de 18 metri/secundă.
Conform Cărţii Recordurilor Mondiale în prezent recordul mondial de viteză al unui ascensor este de 1,010 metri/minut, ceea ce înseamnă aproximativ 16,8 metri/secundă.
Compania braşoveană comercializează şi montează de doi ani gama de ascensoare Mitsubishi, produse de divizia Mitsubishi Elevators&Escalators care face parte din concernul Mitsubishi Electric.
Mitsubishi Elevators&Escalators este un nume de referinţă în domeniu cu o experienţă de peste 80 de ani. Produsele inovatoare Mitsubishi au deschis noi posibilităţi în design-ul spaţiului public. Dezvoltarea acestora a presupus ani de cercetare dedicaţi pentru a depăşi provocările fizice, tehnice şi mecanice implicate. Punctul culminant al deceniilor de experienţă şi inginerie este reprezentat astăzi de ascensorul de mare viteza. Acesta oferă o experienţă deosebită în exploatare cu un nivel de vibraţii şi zgomot imperceptibil.
Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei la nivel regional.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Marton Iozsa

    Amazing, congratulation to all the old team,they got the money rolling!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*