Imobiliare, Stiri Brasov

Bermo Group pregăteşte investiţii de cinci milioane de euro la Braşov în 2013

*Compania a vândut anul acesta apartamente de 4,5 milioane de euro în proiectul Alphaville

Dezvoltatorul imobiliar Bermo Group, care deţine proiectul imobiliar Alphaville la Braşov, anunţă că anul viitor va investi cinci milioane de euro în două noi proiecte în municipiul Braşov. „Momentan nu putem anunţa locaţiile, dar pentru anul viitor avem pregătite două noi proiecte de investiţii în domeniul imobiliar care totalizează cinci milioane de euro”, a declarat Lucian Iuga, coordonatorul de marketing al dezvoltatorului.
Anul acesta, Bermo group a vândut apartamente de 4,5 milioane de euro la Braşov, în cadrul proiectului Alphaville, care se construieşte la intrarea în cartierul Răcădău. „mai avem disponibile nouă apartamente deja construite şi alte 18 în blocul care are termen de predare iunie 2013”, a mai spus sursa citată.
Compania scoate la vânzare şi spaţiile comerciale de la parterul celor două blocuri pe care le-a construit. „Avem patru spaţii comerciale cu suprafeţe între 97 şi 222 de metri pătraţi, iar valoarea acestora este între 91.000 de euro şi 184.000 de euro. Până acum s-au interesat companii din domeniul farmaceutic, cofetărie, call-center, piese auto, produse naturiste şi chiar o companie importantă din domeniul retailului de îmbrăcăminte”, a mai precizat Iuga.
Dezvoltatorul arădean Bermo Group a investit 6,8 milioane de euro în cele 145 de apartamente construite pe strada Carpaţilor. Cel mai ieftin apartament este de 43.600 euro, iar cel mai scump costă 85.800 euro, acesta fiind o structură de 125 metri pătraţi construiţi, cu terasă de 25 metri pătraţi situat pe etajul 11.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Investiţii de 5 milioane de euro la Braşov în imobiliare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*